Zonnepanelen: een groene investering die loont.

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Een slimme keuze. Met zonnepanelen wek je duurzame energie op en bespaar je ook nog eens op de energie rekening.

Vraag een offerte aan

Binnen 30 seconden

Een offerte is vrijblijvend. Zonder verborgen kosten

De voordelen van zonnepanelen.

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor zonnepanelen. Hier een kleine greep uit de lijst voordelen:

Wij ontzorgen vanaf het eerste moment.

Bent u ook overtuigd van de duurzame kracht van de zon en wilt u graag zonnepanelen installeren? Dan kan JP-Installaties dit mogelijk maken, zodat het opwekken van duurzame energie zo snel mogelijk kan beginnen. De installatie van zonnepanelen is relatief eenvoudig en wordt doorgaans binnen één dag afgerond. Wij willen jou volledig ontzorgen. We komen altijd eerst even langs om kennis te maken en om uw wensen te bespreken, zo komt je niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen helpen bij de BTW teruggave en melden uw installatie aan bij de betreffende netbeheerder.

Het installatie-proces in het kort.

Voordat we kunnen beginnen met de installatie, komt er een monteur langs om te bepalen hoeveel zonnepanelen u op uw dak kwijt zou kunnen en waar de omvormer kan komen te hangen. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen. De technische details zoals de kabelroutes, bevestigingen en de geschiktheid van uw huidige groepenkast kan dan ook door onze monteur vastgesteld worden. Aan de hand van luchtfoto’s wordt de stand van uw dak door ons ingeschat, aan de hand daarvan wordt de ideale verwezenlijking van uw PV-systeem door ons bedacht. We zullen voor u ook het te verwachten rendement berekenen en daarna een perfect aanbod doen voor uw situatie.

Nadat we de perfecte oplossing voor uw situatie hebben bedacht en uw goedkeuring hebben zal er een installatie-datum ingepland worden. Op de afgesproken dag komen onze gecertificeerde monteurs bij u langs en nemen ze alles nog eens met u door. De installateur die als laatste een aanpassing doet aan uw groepenkast is verantwoordelijk voor de gehele installatie van uw PV-systeem. Wij zorgen er dus altijd voor dat uw installatie conform NEN1010 aangesloten zal worden. Onze werkzaamheden vinden meestal zowel op het dak als in huis gelijktijdig plaats. Nadat de werkzaamheden afgerond zijn, zal een van onze monteurs de afgerond werkzaamheden nog eens met u doornemen. Hierin wordt uiteraard ook uitleg gegeven over de werking van uw PV-systeem en hoe de zonnepanelen het beste onderhouden kunnen worden. Het is ook mogelijk om uw installatie Scios Scope 12 te laten keuren mocht dit gewenst zijn.

1. Voorbereiding

  • Een van onze monteurs komt vrijblijvend langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en om even kennis te maken.
  • Wij stellen de technische details van de installatie vast & ontwerpen de ideale verwezelijking van het PV-systeem inclusief het verwachte rendement.
  • Uw ontvangt uw persoonlijke offerte. 

3. Onderhoud & Service

  • Na installatie geniet u van uitgebreide service. Wij staan voor u klaar om eventuele problemen op te lossen.
  • U heeft jaren garantie op onze A-merk materialen

2. Installatie

  • We maken een afspraak om de installatie te verwezelijken.
  • De monteur neemt eerst het gehele project met u door, waarna de werkzaamheden gelijktijdig op het dak en in uw woning plaatsvinden.
  • Na afloop doet de monteur een kwaliteitscontrolle met de klant.

3. Onderhoud & Service

  • Na installatie geniet u van uitgebreide service. Wij staan 24/7 klaar om eventuele problemen op te lossen.
  • U heeft jaren garantie op onze A-merk materialen

Bent u overtuigd van de zonnepanelen van JP?

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Binnen enkele werkdagen zal één van onze monteurs contact met u opnemen om een afspraak te maken. Samen bespreken we uw wensen en eisen, waarna we een passende offerte maken.

Vraag een offerte aan

Binnen 30 seconden

Een offerte is vrijblijvend. Zonder verborgen kosten

Bekijk onze projecten.

En laat je overtuigen van de JP mentaliteit