Verduurzamende elektrotechnische oplossingen voor jouw huis.

Ben jij op zoek naar een vertrouwde partner die jou kan voorzien van een nieuwe meterkast of een laadpaal voor jouw elektrische auto? Dan ben je bij JP-installaties bij het juiste adres.

Uw wens, ons vak.

Zoek je naar een ervaren en betrouwbare partij voor de elektrotechnische diensten in uw woning of bedrijfspand? JP-Installaties heeft de kennis en ervaring om uw bedrijfspand of woning te voorzien van verschillende uitstekende elektrotechnische installaties. Dit kan bijvoorbeeld de volledige elektrische installatie binnen uw woning zijn, de laadpaal voor jouw auto, het vervangen van een groepenkast of het installeren van verlichtingsarmaturen.

De JP-mentaliteit

Bij JP-Installaties vinden wij een persoonlijke aanpak het allerbelangrijkste. Bij ons is er geen eindeloos mailverkeer met verschillende contactpersonen, maar direct persoonlijk contact met de monteur. Een goed beeld krijgen van jouw wensen is onze prioriteit. Het doel is jou daarbij volledig te ontzorgen. Wanneer je JP-Installaties inschakelt voor één van onze diensten, dan zal eerst een monteur langskomen om de werkzaamheden met je door te nemen, om op die manier de beste oplossing voor u te kunnen vinden. Wanneer er duidelijk zicht is op de werkzaamheden zal er een datum worden afgesproken waarop wij onze werkzaamheden uit zullen voeren. De monteur neemt na afloop alles nog met je door en staat open voor al jouw vragen, ook na onze werkzaamheden. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Laadpaal

Dé partij voor al uw elektrotechnische werkzaamheden.

Ben jij op zoek naar een partij die al jouw elektrotechnische wensen kan verwezenlijken? JP-Installaties is hier om u tot dienst te zijn. Wij installeren jouw elektrotechnische installatie zo snel mogelijk, op bekwame en beproefde wijze. Wij zijn in te schakelen voor (o.a):

Overtuigd van de transparantie en daadkracht van JP?

Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze projecten.

En laat je overtuigen van de JP mentaliteit