PV-installatie V.V.Kamerik.

Home > Projecten

JP-Installaties

PV-installatie V.V.Kamerik

Opdrachtgever: 
V.V.Kamerik

Startdatum:
2021

Plaats:
Kamerik

Installaties:
PV-Installatie

In 2021 ontving JP-installaties een verzoek vanuit voetbal vereniging Kamerik om een PV-installatie te realiseren. De vereniging streefde naar verduurzaming en wilde de stijgende energiekosten beteugelen. Na een grondige zoektocht, waarbij meerdere installatie-partners overwogen zijn, kozen zij voor JP-installaties als betrouwbare, lokale partij met een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

De installatie bestond uit 57 zonnepanelen, aangesloten op een systeem van Solar Edge. JP werkte hierbij samen met Vandermeer Installaties, die verantwoordelijk was voor alle binnen werkzaamheden. Dankzij deze samenwerking konden alle 57 panelen in één dag geplaatst worden.

Een jaar later bleek dat de energiebehoefte van de vereniging was toegenomen door de komst van een warmtepomp. Door deze verdere verduurzaming nam de behoefte aan stroom toe, waardoor extra panelen gewenst waren. JP-installaties werd gevraagd om 33 extra panelen te plaatsen, nu met Enphase omvormers voor toekomstige opslagmogelijkheden. Deze panelen waren van Denim en hadden een garantie van 35 jaar, wat de installatie nog meer toekomst-proof maak. Ook deze extra panelen werden in één dag geplaatst.

Aangezien VVKamerik een sportvereniging is, was het ook een eis dat de installatie Scope 12-gekeurd moest worden voor de verzekering. De Scope 12 keuring werd uitgevoerd door Instal Keur B.V. (Woerden) en is met succes afgerond. 

Video afspelen

Overtuigd van de JP mentaliteit?

Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze projecten.

En laat je overtuigen van de JP mentaliteit