E-installatie B&B.

Home > Projecten

JP-Installaties

E-installatie B&B

Opdrachtgever: 
Bewoner

Startdatum:
November 2020

Plaats:
Nijkerk

Installaties:
E-installatie
Internet
Brandmeld
Verlichting
Noodverlichting
Krachtstroom

Eind 2020 is JP-Installaties benaderd door een klant uit Nijkerk. Onze klant wilde een voormalig sigarettenfabriek omtoveren tot een luxe bed & breakfast met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een grote inloopzaal met keuken, bar en lounge. De oude fabriek verkeerde in uiterst slechte staat, waardoor dit een echte uitdaging voor ons was.

Wij zijn aangenomen als hoofdinstallateur voor alle E-installaties van het bed & breakfast. In overleg met de eigenaar en de aannemer hebben wij alle eisen opgenomen en een ontwerptekening gemaakt. Er is door ons advies gegeven over onder andere het schakelmateriaal en de lichtvoorzieningen, het is hierbij belangrijk dat de indeling en het ontwerp van alle ruimtes duidelijk in kaart is gebracht. De verlichtingsarmaturen zijn door ons afgestemd op het interieur en de kleuren op de wanden binnen het bed & breakfast. Er is gekozen voor inbouwschakelmateriaal van Jung om eenheid binnen het pand te creëren. In de lounge is er gekozen voor lichtrails, zodat iedere plek binnen de lounge verlicht kan worden. Het is belangrijk dat in de kamers er vanaf meerdere plekken geschakeld kan worden, om dit mogelijk te maken hebben wij puls-relais gebruikt.

Naast de verlichting is door ons ook de brandmeldinstallatie, de noodverlichting, het internet en de krachtstroominstallaties geplaatst.

Met trots kijken wij terug op dit succesvol en uitdagend project.

Overtuigd van de JP mentaliteit?

Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze projecten.

En laat je overtuigen van de JP mentaliteit