Airconditioning Kamerik.

Home > Projecten

JP-Installaties

Airconditioning Kamerik

Opdrachtgever: 
Bewoner

Startdatum:
Februari 2021

Plaats:
Kamerik

Installaties:
Airconditioning

Vroeg in 2021 is JP-Installaties werkzaam geweest in een woonhuis in het dorpje Kamerik. Aanvankelijk was er enkel de opdracht om een PV-installatie te installeren. Onze klant wenste later echter nog de installatie van een airco-unit, omdat hij een erg warme zolderkamer in zijn woning had. Nadat de klant ons hier om had verzocht hebben we hier advies in gegeven en is er een airco-installatie ontworpen door ons.

Er is gekozen voor een 3,5KW mono-split unit van het merk Skyworth. Deze unit heeft genoeg capaciteit om de zolderkamer in korte tijd te koelen en te verwarmen. De buiten unit van deze installatie paste perfect op de dakkapel van onze klant en de binnen unit is door ons geplaatst aan de wand boven het trappengat in de woning. Het voordeel van deze installatie is dat de koude lucht naar beneden kan zakken, waardoor de airco het hele huis verkoeling kan bieden. De leidingen en kabels van het systeem zijn via een goedgekeurde dakdoorvoer naar de unit geleidt. Er was geen noodzaak voor het aanleggen van een nieuwe groep op de groepenkast, omdat er nog voldoende capaciteit was op de groep van de zolder.

Na afloop van onze werkzaamheden hebben wij de gehele installatie gecontroleerd op lekker met leak spray, zodat het systeem zeker naar behoren zal functioneren. Daarna hebben wij nog alles doorgenomen met de klant en is de werking van de installatie door ons uitgelegd. Dit project is door ons binnen één dag afgerond!

Overtuigd van de JP mentaliteit?

Neem dan direct contact met ons op!

Bekijk onze projecten.

En laat je overtuigen van de JP mentaliteit